Let op: Deze website komt binnenkort te vervallen. Ga voor alle informatie over Treant Zorggroep naar onze nieuwe website www.treant.nl

Revalidatie

Op de polikliniek Revalidatie kunt u terecht voor een afspraak met de revalidatiearts, eventueel gecombineerd met de orthopedisch instrumentenmaker en/of orthopedisch schoenmaker. U hebt hiervoor een verwijzing nodig van uw huisarts of een medisch specialist.

Verwijzing (huis)arts

Als uw (huis)arts u heeft doorverwezen naar de revalidatiearts, dan krijgt u een schriftelijke uitnodiging voor een afspraak op de polikliniek thuisgestuurd.

Sommige patiënten krijgen een verwijsbrief mee van de (huis)arts. Deze brief kunt u opsturen naar het postbusadres van Ziekenhuis Bethesda, t.a.v. polikliniek Revalidatie. Zodra de brief bij ons binnen is, kunnen wij een afspraak voor u maken. Ook dan krijgt u automatisch een schriftelijke uitnodiging voor een afspraak thuisgestuurd.

Secretariaat Revalidatie

(0528) 286 528

  • Elke werkdag van 9.00 - 12.00 uur en maandag tot en met donderdag van
    13.30 - 15.30 uur.

Herinneringsbericht

U ontvangt van tevoren een herinneringsbericht (sms, telefoon of brief met tijd en datum) voor uw afspraak op de polikliniek.

Poliklinische revalidatie

Als de revalidatiearts een indicatie voor poliklinische revalidatie dagbehandeling heeft gesteld, dan wordt u behandeld door het multidisciplinair revalidatieteam. Voor deze behandeling kunt u terecht tussen 8.00 en 17.30 uur.

De behandelafspraak wordt u via de post toegezonden. U kunt ook kiezen voor verzending via de e-mail. Als u daar gebruik van wilt maken dan kunt u uw e-mailadres bij uw eerste bezoek doorgeven aan het secretariaat.

Planning poliklinische revalidatie dagbehandeling

(0528) 286 755

  • Elke werkdag van 8.00 - 11.30 uur en 13.30 - 16.30 uur.

Afspraak verzetten

Bent u (onverwacht) verhinderd voor uw afspraak? Laat dit zo snel mogelijk weten door te bellen met het secretariaat.

Locatie polikliniek

De polikliniek Revalidatie vindt u in het hoofdgebouw van Ziekenhuis Bethesda, op de begane grond (route 12). Zie ook de plattegrond.

Spreekuren

Op de polikliniek Revalidatie wordt elke werkdag spreekuur gehouden, behalve op dinsdagmorgen.