Let op: Deze website komt binnenkort te vervallen. Ga voor alle informatie over Treant Zorggroep naar onze nieuwe website www.treant.nl

Plastische chirurgie

Op de polikliniek Plastische chirurgie kunt u terecht op afspraak. U hebt hiervoor een verwijzing nodig van uw huisarts of een medisch specialist.

Verwijzing huisarts

Als uw huisarts u heeft doorverwezen naar de plastisch chirurg, dan krijgt u een uitnodiging voor een afspraak op de polikliniek thuisgestuurd.

Sommige patiënten krijgen een verwijsbrief mee van de huisarts. Dan is het nodig om zelf een afspraak te maken door te bellen met het secretariaat.

Secretariaat Plastische chirurgie

(0528) 286 757

  • Elke werkdag van 9.00 - 12.00 uur en maandag tot en met donderdag van
    13.30 - 15.30 uur.

Herinneringsbericht

U ontvangt van tevoren een herinneringsbericht (sms, telefoon of brief met tijd en datum) voor uw afspraak op de polikliniek.

Afspraak verzetten

Bent u (onverwacht) verhinderd voor uw afspraak? Laat dit zo snel mogelijk weten door te bellen met het secretariaat.

Locatie

De polikliniek Plastische chirurgie vindt u in gebouw Y, op de begane grond. U kunt parkeren op P5. Bezoekadres: Dr. G.H. Amshoffweg 11. Zie ook de plattegrond.

Spreekuren

Op de polikliniek Plastische chirurgie wordt op maandag, woensdag en donderdag spreekuur gehouden. U kunt op de volgende tijden bij de medisch specialisten terecht (altijd op afspraak):

Maandag
8.30 – 12.00 uur (R.L. Molenaar)

Woensdag
8.30 – 12.00 uur (R.L. Molenaar)

Donderdag
13.00 – 16.00 uur (G.J. Sonneveld)

Handenspreekuur

Donderdag
10.00 – 11.30 uur (G.J. Sonneveld)

Het handenspreekuur wordt gehouden in samenwerking met de revalidatiearts mevrouw E. Maring.