Let op: Deze website komt binnenkort te vervallen. Ga voor alle informatie over Treant Zorggroep naar onze nieuwe website www.treant.nl

Neurologie en Neurochirurgie

Op de polikliniek Neurologie en Neurochirurgie kunt u terecht op afspraak. U hebt hiervoor een verwijzing nodig van uw huisarts of een medisch specialist.

Verwijzing huisarts

Als uw huisarts u heeft doorverwezen naar de neuroloog of neurochirurg, dan krijgt u een uitnodiging voor een afspraak op de polikliniek thuisgestuurd.

Sommige patiënten krijgen een verwijsbrief mee van de huisarts. Deze brief kunt u, of uw huisarts, faxen naar het secretariaat Neurologie en Neurochirurgie, via faxnummer (0528) 286 647. Pas als de brief bij ons binnen is, kunnen wij een afspraak voor u maken. Ook dan krijgt u automatisch een uitnodiging voor een afspraak thuisgestuurd.

Secretariaat Neurologie en Neurochirurgie

(0528) 286 337

  • Elke werkdag van 9.00 - 12.00 uur en maandag tot en met donderdag van 13.30 - 15.30 uur.

Herinneringsbericht

U ontvangt van tevoren een herinneringsbericht (sms, telefoon of brief met tijd en datum) voor uw afspraak op de polikliniek.

Afspraak verzetten

Bent u (onverwacht) verhinderd voor uw afspraak? Laat dit zo snel mogelijk weten door te bellen met het secretariaat.

Locatie

De polikliniek Neurologie en Neurochirurgie vindt u in het hoofdgebouw van Ziekenhuis Bethesda, op de derde verdieping, route 69. Zie ook de plattegrond.

Spreekuren

Op de polikliniek Neurologie en Neurochirurgie wordt iedere werkdag spreekuur gehouden. U kunt ook terecht op de Geheugenpoli, TIA-poli, CVA-nazorgpoli en Parkinsonpoli.