Let op: Deze website komt binnenkort te vervallen. Ga voor alle informatie over Treant Zorggroep naar onze nieuwe website www.treant.nl

Kaakchirurgie

Op de polikliniek Kaakchirurgie kunt u terecht op afspraak. U hebt hiervoor een verwijzing nodig van uw huisarts of een medisch specialist.

Verwijzing huisarts

Als uw huisarts u heeft doorverwezen naar de kaakchirurg, dan krijgt u een uitnodiging voor een afspraak op de polikliniek thuisgestuurd.

Sommige patiënten krijgen een verwijsbrief mee van de huisarts. Dan is het nodig om zelf een afspraak te maken door te bellen met het secretariaat.

Secretariaat Kaakchirurgie

(0528) 286 505

  • Elke werkdag van 9.00 - 12.00 uur en maandag tot en met donderdag van
    13.30 - 16.00 uur.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met uw tandarts. Uw tandarts kan voor u een spoedplaats regelen. Denk hierbij aan nabloedingen en slikklachten bij zwelling.

Afspraak verzetten

Bent u (onverwacht) verhinderd voor uw afspraak? Laat dit zo snel mogelijk weten door te bellen met het secretariaat.

Locatie

De polikliniek Kaakchirurgie vindt u gebouw Y naast het ziekenhuis, op de begane grond. U kunt parkeren op P5. Bezoekadres: Dr. G.H. Amshoffweg 11. Zie ook de plattegrond.

Spreekuren

De polikliniek Kaakchirurgie houdt spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. U kunt tussen 8.00 - 12.30 uur en 13.00 - 16.30 bij een van de kaakchirurgen terecht (altijd op afspraak). Op woensdag is de polikliniek gesloten, maar wel telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0528) 286 505.